mediamyynti, 21.11.2017

Seitsemän uutta teatteria mainosverkostoomme!

Jaa artikkeli

Finnkino Median mainosverkosto laajenee loppuvuoden aikana kuuteen uuteen kaupunkiin. Hyvinkään ja Riihimäen uudet Bio Rex-teatterit, Kotkan Leffojen Kinopalatsi ja Trio 123, Studio 123:n ja Kino 123:n teatterit Kuusankoskella, ja Kouvolassa sekä Järvenpään Studio 123 liittyvät mainosverkostoon ja tuovat kaikkiaan 17 salia ja noin 6% lisää katsojia valtakunnallisen elokuvamainostajan ulottuville heti vuoden 2018 alusta alkaen.

Elokuvamainonta on Kantar TNS:n mittausten mukaan kasvanut kuluvan vuoden tammi-syyskuussa kumulatiivisesti 27,2% ja monin paikoin elokuvamainonta on ollut loppuunmyytyä. Uusien teattereiden myötä mainostajille saadaan lisää laadukkaita kohtaamisia korkealuokkaisissa elokuvateattereissa. ”Strategiamme on laajentaa elokuvamainontamme kattamaan 30 suomen vilkkainta elokuvakaupunkia, joista verkostomme kattaa näillä lisäyksillä 25”, Finnkinon B2B Myyntijohtaja Jukka Pelkonen kertoo. ”Käymme edelleen neuvotteluita useiden teattereiden kanssa", Pelkonen kommentoi.

”Mainoksista saatava tuotto on teattereille erittäin merkittävä ja yhteistyö Finnkinon kanssa on meille luontevaa. Elokuvamainonta on hyvässä nosteessa ja meillä on huippuluokan puitteet mainosten esittämiselle”, kommentoi Kouvolan kauppakeskus Veturissa toimivan Kino 123:n Toimitusjohtaja Marko Hartama. ”Valkokangasmainonnan lisäksi suunnitelmissa on laajentaa yhteistyötä koskemaan myös digitaalista aulamainontaa, jossa Finnkinolla on jo nyt valtavan kattava verkosto”, toteaa Kino 123:n teatteripäällikkö Veikko Viitanen.

”Olemme iloisia, että Kino 123:n kaltainen erittäin laadukas elokuvateatteri liittyy verkostoomme; uskomme, että myös paikalliset elokuvan ystävät osaavat arvostaa Veturissa tarjolla olevia ensiluokkaisia palveluita ja puitteita.", Jukka Pelkonen lisää. Kaikkiaan Finnkino Median verkostossa on tammikuun alussa 154 valkokangasta, sijaiten 31 teatterissa 27 kaupungissa. Verkosto tavoittaa jo yli 85% kaikista Suomen elokuvissa kävijöistä.

Lisätiedot:
Miika Hupli Finnkino Oy Media Operations Manager +358 40 592 9870 miika.hupli@finnkino.fi
Marko Hartama Toimitusjohtaja Kino 123 +358440 123368 marko@kino123.fi