EVENT CINEMA

Omat näytökset ja B2B Event -sarjaliput

Event Cinema näytökset ovat elokuvateatteria varten tuotettuja esityksiä. Event Cinema tarjoaa mm. oopperaa, näytelmäteatteria, balettia, musikaaleja, konsertteja, urheilua, taidenäyttelyitä ja paljon muuta. Erityisesti yrityksiä on kiinnostanut TED-seminaarit sekä Nordic Business Forum -tapahtuman luennot

Metropolitan opera

 

Upeita oopperoita ja mytologiaa jäällä

Tästä vuodesta on Head of Event Cinema - Marjut Apilo-Olson mukaan tulossa hieno oopperakausi. Luvassa ovat muun muassa klassikko-ooppera Tosca tähtenään Sonya Yoncheva ja Tuhkimo-tarinan oopperaversio Cendrillon, jonka pääroolin laulaa Joyce DiDonato. Baletin suosikiksi nousee iki-ihana Romeo ja Julia. Teatterin puolelta Apilo-Olson antaa kaksi varmaa tärppiä: Cat on a Hot Tin Roof ja jokavuotinen kestosuosikki Benedict Cumberbatch Hamletissa.

Mielenkiintoinen uutuus ovat Lontoon Vaudeville Theatren Oscar Wilde Season -näytelmät A Woman of No Importance, Lady Windermere's Fan, An Ideal Husband sekä The Importance of Being Earnest. Event Cinema -juhlavuosiohjelmistoon sisältyy myös Andrea Bocellin tähdittämä jääshow-konsertti A Legend of Beauty, joka yhdistää oopperaa, popmusiikkia, taitoluistelua ja muotia Veronan areenalla. Klassiseen mytologiaan pohjautuvan tapahtuman taltioinnin on ohjannut innovatiivisista produktioistaan tunnettu ooppera- ja teatteriohjaaja Damiano Michieletto. Antiikin Venus, Troijan Helena, Kirke ja Medusa heräävät jäällä henkiin italialaisen muotisuunnittelijan Chiara Ferragnin puvuissa.

Event cinema logo

 

Event Cinema 10-vuotta

Elokuvateattereihin ooppera-, teatteri- ja konserttielämyksiä sekä muita tapahtumia tuova Event Cinema viettää 10-vuotisjuhlavuottaan. Haluatko tarjota asiakkaillesi tai henkilöstöllesi jotakin ainutlaatuista? Ehdotuksemme on taianomainen ilta oopperamusiikin lumossa. Event Cineman ohjelmistoon kuuluu mm. oopperaa, näytelmäteatteria, balettia, musikaaleja, konsertteja, urheilua, taidenäyttelyitä tai eurooppalaisia laatuelokuvaklassikoita.

Osta oma näytös tai Event Cinema -lippuja. Kysy lisää yritysmyynti@finnkino.fi, 09-1311 9205.

katso koko ohjelmisto täältä

Yritysmyynnistä voit ostaa B2B Event -sarjalippuja, joilla voit lunastaa paikan mihin tahansa Finnkinolla myynnissä olevaan Event Cinema -esitykseen. Liput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä ja ne toimitetaan paperilippuina. 

Sarjalippupaketti (120€ + alv) sisältää neljä lippua. Voit ostaa meiltä suoraan myös paikkalippuja kuluttajille suunnattuun Event Cinema -näytökseen (minimitilaus 4 lippua). Paikkaliput toimitetaan teille PDF-muodossa.

TILAA B2B EVENT-SARJALIPPUJA

 

Event Cinema -esityksistä voit ostaa myös omia näytöksiä. Oman Event Cinema -näytöksen osallistujien minimimäärä on 50 lippua. Ota meihin yhteyttä ja järjestetään teille ikimuistoinen Event Cinema-näytös.

Tilaa oma Event Cinema-näytös