Kokoustekniikka

Suosittelemme Finnkinon tietokoneen käyttöä ja esityksen tuomista muistitikulla. Voit käyttää myös omaa tietokonetta, varmistatha tällöin tietokoneesi yhteensopivuuden esitystekniikkamme kanssa.

Jos esitys sisältää videoita ne kannattaa muuuttaa DCP-muotoon. Lyhyet videot voidaan muuttaa teatterin toimesta. DCP:ksi kääntyvät videoformaatit ovat VOB (DVD), M2TS (Blu-Ray), MP4, Apple ProRes, MOV, AVI, WMV ja MKV.

Mahdollisista muista lisätarpeista tekniikkaan liittyen pyydämme olemaan yhteydessä Yritysmyyntiin. Osa lisäpalveluista on saatavilla suoraan meidän kauttamme ja osassa palveluista voimme suositella ulkopuolisia tekniikkakumppaneitamme.

Click Share

Barco ClickSharen on langaton presentaatiojärjestelmä, jonka avulla voi jakaa sisältöä koneelta vain yhdellä napin painalluksella. ClickSharen avulla päästään eroon kaapelien etsimisestä ja näyttöjen resoluution säätämisestä. Sisällön voi jakaa langattomasti kokoushuoneen näytölle riippumatta siitä, onko käytössä tietokone, tabletti vai älypuhelin.  ClickSharen avulla voidaan jakaa niin esityksiä, kuvia, videoita kuin ääntä. ClickShare antaa mahdollisuuden keskittyä esitykseen ja unohtaa teknologiasta murehtiminen. Kaikki on yhden napin takana.

Katso esittelyvideo 

 

Screen.io –osallistamispalvelu nyt Finnkinossa

Mitä jos antaisittekin osallistujien vaikuttaa tilaisuuden kulkuun? 

Finnkinon yritysasiakkailla on mahdollisuus ostaa yritystilaisuuksiin Screen.ion helppokäyttöinen osallistamispalvelu. Se on on älypuhelimien välityksellä toimiva vuorovaikutustyökalu, joka mahdollistaa vieraittenne aktiivisen osallistumisen ohjelmaan.Palvelua käytetään osallistujien omilla älypuhelimilla, eikä se vaadi sovellusten lataamista. Osallistujia voi aktivoida esimerkiksi avoimilla kysymyksillä, äänestyksillä ja ideoiden vertaisarvioinneilla. Vastaukset havainnollistuvat näyttävästi isolle valkokankaalle ja tallentuvat järjestelmään myöhempää käyttöä varten.