Finnkino Media 9 v - Finnkino

21.9.2022

Finnkino Media 9 vuotta!

Jaa artikkeli

Finnkino Media juhlii 9-vuotissyntymäpäiviään 22.9.2022

Finnkino Media tarjoaa tänä päivänä elokuvamainontaa yhteensä 26 kaupungissa, jotka kattavat 34 elokuvateatterikeskusta. Finnkinon omien teattereiden lisäksi verkostoon kuuluvat Bio Rexin, Kino 123:n, Studio 123 Järvenpään ja Kotkanleffojen teatterit. Elokuvakävijöitä tavoitetaan noin 600 000 kuukausittain, joka on noin 82% Suomen elokuvissakävijöistä (2019). 

Mainontaa tehdään perinteisen valkokangasmainonnan lisäksi suuren suosion saavuttaneella leffapelillä, digitaalisilla aulanäytöillä, nettisivuilla finnkino.fi, sekä erilaisina promootioina. Teattereistamme löytyy myös rajattomasti mahdollisuuksia uusille ja luoville ratkaisuille, joita palamme halusta toteuttaa!

 

Finnkino Media 9 v syntymäpäivätarjous

Juhlan kunniaksi tarjoamme kaikkiin 21.9.-7.10.2022 välisenä aikana vahvistettuihin kampanjoihin 99 yritysleffalippua* kun kampanjan nettoarvo on minimissään 10 000 €. Tutustu mainosvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä mediamyyntiin kampanjan toteuttamiseksi.

*Yritysleffaliput 99 kpl arvo 1138,50€ + alv 10% + käsittely- ja toimitusmaksu 20€

 

Mika Wickström, Finnkino Oy:n Head of Sales kertoo näin Finnkino Median 9 vuoden taipaleesta:

”Finnkino Media on yltänyt jo 9 vuoden ikään. Itselläni on ollut kunnia ja etuoikeus olla tässä matkassa mukana 8 vuoden ajan. Kun pysähtyy hetkeksi muistelemaan, niin huomaa miten paljon menneiden yhdeksän vuoden aikana on tapahtunut. Olemme kehittäneet valkokangasmainontaa suurin harppauksin, rakentaneet suuren vaikuttavan aulakanavaverkoston teattereihin ja lanseeranneet markkinaan täysin uudenlaisen tuotteen; Leffapelin. Olemme toteuttaneet erilaisia promootioita pallomerestä teatterin aulassa VR-kokemukseen ja tuoneet mainonnan osaksi kokonaisvaltaista elokuvissakäyntikokemusta. Olemme myös kokeneet pitkän ja tasaisen liiketoiminnan kasvun, muutamaan kertaan on mattokin vedetty täysin jalkojen alta, ja onhan tässä tullut avattua 5 uutta elokuvateatteriakin. Eli viimeisen yhdeksän vuoden aikana on koettu sekä suuria voittoja että musertavia vastoinkäymisiä, mutta pääosin matka on ollut äärimmäisen positiivinen ja palkitseva. Markkinalla tapahtuu maailmalla ja Suomessa koko ajan ja kehityksessä on pysyttävä mukana, ja sitä varten on tälläkin hetkellä käynnissä muutamia projekteja, jotka voimme toivon mukaan lanseeraata mainostaja-asiakkaidemme käyttöön mahdollisimman pian.

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme jotka ovat olleet mukana tämän yhdeksänvuotisen matkan aikana. Me täällä Finnkino Mediassa odotamme innolla mitä kaikkea saammekaan toteuttaa kanssanne tulevaisuudessa!"

 

Ota yhteyttä: [email protected]