Teatterimme ovat toistaiseksi suljettu - Finnkino

yritysmyynti, mediamyynti, 03.6.2020

Tietoa poikkeustilanteesta

Jaa artikkeli

Kohta päästään taas leffaan!

Olemme peruneet kaikki tilaisuudet toistaiseksi. Käymme läpi ohjeistuksia ja vahvistamme teattereiden avautumisen pian. Mikäli herää kysyttävää, niin olethan meihin yhteydessä.

Kaikille uusille Yrityslipputilauksille (Premium-yritysleffaliput, Yritysleffaliput, Herkkuliput, Herkkusetelit ja Event Cinema -sarjaliput) määritellään automaattisesti tavanomaista pidempi voimassoloaika 15 kk.

Mainoskampanjat on keskeytetty toistaiseksi ja mediamyyntimme on asiakkaisiin yhteyksissä niiden siirroista ja jatkoista. Pyrimme saamaan kampanjat käyntiin heti teattereiden avautuessa.

Yritysmyynti ja mediamyynti palvelevat ma-pe klo 9.00-16.00. Teattereidemme lippukassat palvelevat toistaiseksi kuluttajanäytösten lippuperuutuksiin liittyen.

Jotta kaikki Yrityslippujamme käyttävät asiakkaat pääsevät varmasti hyödyntämään lippunsa, olemme jatkaneet kaikkien 13.3.–10.6.2020 välillä umpeutuvien Yrityslippujen ja Herkkulippujen voimassaoloaikaa 10.9.2020 asti. Siirto toteutetaan automaattisesti kaikille edellä mainituille lipuille, eikä tämä edellytä yhteydenottoa asiakaspalveluun. Tarkistamme pidennystä mikäli poikkeustilanne jatkuu.

Kiitos kaikille yhteistyöstä ja tästäkin selvitään! Sitten tehdään vaikutus!


Yritysmyynnin yhteystiedot

Mediamyynnin yhteystiedot