Yritysleffalipuilla nyt 3 kk pidempi voimassoloaika - Finnkino

yritysmyynti, 15.4.2020

Yritysleffalipuilla nyt 3 kk pidempi voimassoloaika

Jaa artikkeli

Yritysleffalippujen voimassoloaika on nyt normaalia pidempi. Tämän lisäksi huhtikuun loppuun mennessä tilattujen lippujen hinnasta lahjoitamme osan hyväntekeväisyyteen.

Jatkoimme kaikkien jo ostettujen Yritysleffalippujen, Event Cinema -sarjalippujen, Herkkulippujen ja -setelien voimassaoloaikaa vähintään kolmella kuukaudella. Ne liput, joiden voimassaolo päättyi tai tulee päättymään alun perin 13.3-10.6.2020 välisenä aikana, ja joiden voimassaoloa jatkettiin aiemmin 30.6.2020 asti, ovat nyt voimassa 10.9.2020 asti. Uusissa yritysleffalipputilauksissa voimassaoloaika on 15 kk tilauspäivämäärästä normaalin 12 kk sijaan.

Voit nyt myös tehdä hyvää tilaamalla leffalippuja! Huhtikuun aikana tilattujen lippujen arvosta lahjoitamme 1 % nuorten mielenterveystyöhön MIELI ry:lle. MIELI ry:n lahjoituskampanja on tuttu viime talvelta. 29.11.2019 Finnkino halusi Black Friday -alennusten sijaan tehdä jotain hyvää Green Friday -teemalla. Lahjoitimme osan kyseisen päivän kuluttajapuolen sarjalippujen myynnistä ja Mediamyynnin ja Yritysmyynnin tuotteiden myynnistä MIELI ry:lle. Lahjoitussumma oli marraskuussa 5000 €. Päästäänkö huhtikuun kampanjassa yli tämän luvun? Sinä voit vaikuttaa tilaamalla lippuja nyt!

 TILAA YRITYSLEFFALIPPUJA