Interaktiiviset digipinnat - Finnkino

Interaktiiviset digipinnat

Interaktiiset digipinnat:

18 mainoslaitetta on sijoitettu Finnkinon teattereiden vilkkaimmille paikoille:

Helsinki, Tennispalatsi, Kinopalatsi, Itis
Espoo, Omena, Sello
Vantaa Flamingo
Lahti Kuvapalatsi
Pori Promenadi
Tampere Plevna
Turku Kinopalatsi
Kuopio Scala
Oulu Plaza
Jyväskylä Fantasia
Lappeenranta Strand

Mainosnäytöissä on valmiiksi asennettuna käyttövalmis multitouch-paneeli, joka tekee näytön käytöstä yhtä sujuvaa kuin mobiililaitteen käytöstä.

 

JOS SE TOIMII PUHELIMESSA, SE TOIMII DIGILAITTEESSA.

Jos peli toimii kännykän ruudulla nettisivulta, tai esim unity-sovelluksesta - se saadaan muutamassa minuutissa napsautettua päälle kaikkiin teattereihin, ilman mitään lisäasennuksia.

Testaa demopeliä mobiililaitteellasi:

DEMO 1 - POMPUTTELU

 

EXPOSURE + ENGAGEMENT + DIGITAL HOOK

Pelattava kampanja tavoittaa myös ne kulkijat, jotka eivät peliin osallistu, mutta tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen tavan viettää aikaa brändin parissa. Digitaalista koukkua ei kannata unohtaa, pelaajien palkinnon voittamisen edellytyksenä on luontevasti puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen jättäminen, jolloin pelaajat pystytään linkittämään osaksi digikampanjaa.

 

MITATTAVUUS

Mainoslaitteiden kinect mittarit eivät tallenna pelaajien tietoja, mutta rekisteröivät pelaajien, ja ohikulkijoiden kasvot siten että pystymme riittävän tarkasti arvioimaan pelaajien määrän lisäksi paitsi ohikulkijoiden määrän, myös heidän ikänsä ja sukupuolensa.

 

OSTA KOKO VERKOSTO - TAI LIIKUTELTAVA LAITE OSAKSI PROMOOTIOTA

Pelattava mainoslaite on oivallinen tuote nopeaan valtakunnalliseen kampanjaan jota voi reaaliajassa päivittää. Tarjoamme myös liikuteltavaa promolaitetta, jossa on kaikki samat ominaisuudet kuin kiinteissä teattereiden laitteissakin.

 

HINNASTO:

Mainossarja: Bruttohinta 3 päivää Bruttohinta 1 viikko Bruttohinta jatkoviikko á

Valittu 1 pinta tai promootiolaite
Interaktiivinen pelattava kampanja on livenä kampanja-ajan yksinoikeudella vain yhdessä laitteessa. Tällöin tässä laitteessa ei esitetä lainkaan tavallista mainoskoostetta.

1000,00 € 1500,00€ 1000,00 €
Valtakunnallinen 10 pintaa
Interaktiivinen pelattava kampanja on livenä kampanja-ajan yksinoikeudella 10:ssa valitussa laitteissa. Tällöin näissä laitteissa ei esitetä lainkaan tavallista mainoskoostetta.
3500,00 € 5000,00 € 3000,00 €
Valtakunnallinen 18 pintaa
Interaktiivinen pelattava kampanja on livenä kampanja-ajan yksinoikeudella kaikissa laitteissa. Tällöin laitteissa ei esitetä lainkaan tavallista mainoskoostetta.
5000,00 € 7000,00 € 4.500,00 €

 

Kaikista bruttohinnoista myönnetään 15% mediatoimistoalennus tai 12% asiakasalennus sekä asiakaskohtainen alennus.

 

PELITUOTANTO:

Pelin tuotanto kannattaa tiedustella hyvinvarustetuista mainostoimistoista - mutta toki voimme suositella sujuvaa kumppania. Tehdään mieleenpainuva aktivointi:

ota yhteyttä mediamyyntiin