Leffapeli - Finnkino

  

FINNKINON LEFFAPELI ON LEFFAMAINONNAN SUPERTUOTE!

 

Elokuvissa mainonta on parhaimmillaan huippukiinnostavaa, kohdennettua ja viihdyttävää. Kuluttajat kokevat mainonnan osaksi elokuvaelämystä ja mainoksia tullaan katsomaan hyvissä ajoin ennen niiden alkamista.

Leffapeliä pelataan Finnkinon teattereissa ennen jokaista elokuvanäytöstä. Kumppanille tehtävään peliin voi osallistua kaikki salissa olijat samanaikaisesti ja jokaisessa näytöksessä joku voittaa palkinnon. Pelaaminen valkokankaalla on ainutlaatuinen kokemus! 

Yhteistyökumppanille Leffapeli on mahdollisuus mainostaa uudenlaisella interaktiivisella ja osallistavalla tavalla. 10 minuutin pelattava mainos jää ylivoimaisella tavalla mieliin ja parantaa kumppanin kiinnostavuutta.

Leffapelijaksot varataan kumppaneille neljä viikkoa kerrallaan - jolloin Finnkinon teattereissa käy keskimäärin noin 450.000 elokuvissa kävijää.

 

 

OSTA LEFFAPELIJAKSO - PELIN JA OHEISMATERIAALIN TUOTANTO SISÄLTYY KAMPANJAN HINTAAN!

 

490.000 kirjautunutta käyttäjää! (Lokakuu 2019)

Leffapeli on ollut yksi suomen ladatuimmista peliapplikaatioista vuosina 2017-2019 sekä Google Playssa että Appstoressa. Sijoitus on kaikista applikaatioista keikkunut Top 20:n hujakoilla koko vuoden ja parhaimmillaan loma-aikoina, kuten pääsiäisenä, hiihtolomaviikkoina ja joulun pyhinä applikaatio on TOP5:ssa.

  • 490.000 kirjautunutta käyttäjää
  • 30.000 - 40.000 pelaajaa kuukausittain
  • 5.000 palkintoa lunastetaan kuukausittain
  • TOP20 peliapp vuosina 2017, 2018

 

LEFFAPELI

 

Ennennäkemätön konversio

Leffapeliä pelaa keskimäärin 9% yleisöstä, ja parhaillaan konversio on yltänyt jopa 10%:n - Numeroina tämä tarkoittaa sitä, että yksittäistä peliä pelaa kuukauden aikana noin 30.000 - 40.000 pelaajaa!

 

Konversion lisäksi huikeat huomioarvot!

Leffapelien muistaminen ja vaikutus tutkitaan kysymällä vähintään 200:lta elokuvissa kävijältä kokemuksia. Mittauksen Finnkinolle tuottaa NEPA. Finnkino on tutkinut useita satoja mainoskampanjoita vuosien 2014-2019 aikana ja verrattuna ikimuistoisiin kampanjoihin, Leffapeli on ollut omaa luokkaansa! Leffapeli dominoi spontaanin muistamisen tilastoja, ostokiinnostusta ja harkintaa ja on ylivoimainen tapa jäädä leffakävijöiden mieleen.

 

Ainutlaatuinen monimediatuote

Leffapeli on mediatuote, johon sisältyy pelin lisäksi kaikki Finnkino Median mediaelementit; online- ja somenäkyvyyttä, aulamainontaa, valkokangasnäkyvyyttä ja keräämäämme dataa voi rajoitetusti käyttää elokuvissa kävijöiden re-targetointiin.

Pakettiin sisältyvät elementit:

  • 10 minuuttinen pelijakso ennen jokaista näytöstä
  • Tuotamme 10 sekuntisen aulamainoksen kaikille peleille ja esitämme sitä 180 screenilla kaikissa teattereissamme
  • Tarkan raportin, kampanjamittauksen ja Leffapeli logon käyttöoikeuden omassa mainonnassa

 

KAMPANJAJAKSO ON 4 VIIKKOA!

 

Leffapeli 

Leffapeli varataan neljä viikkoa kerrallaan ja sen voi kohdistaa joko kaikkiin elokuviin, aikuisten elokuviin tai perhe-elokuviin. Hinnoista myönnetään 12% suoralaskutusalennus tai 15% mediatoimistoalennus. Pelin hinta pitää sisällään pelin, ja oheismateriaalin tuotannon. Tuotantoon on syytä varata noin neljä viikkoa.

Bruttohinnasto:

Kampanja-aika:                 Total (kaikissa näytöksissä)  Adults (vain aikuisten näytöksissä) Family (vain perheleffoissa)
4 viikkoa 40.000,00 € 30.000,00 € 20.000,00 €

 

   Total (kaikissa näytöksissä)  Adults (vain aikuisten näytöksissä)

Family (vain perheleffoissa)

Huom!
Käyttämällä samaa peliä
jatkopelin hinta laskee:

40.000,00 30.000,00 €

13.000,00€

LATAA LEFFAPELIN PRESENTAATIO (IN ENGLISH):

 LATAA PRESENTAATIO TÄSTÄ

 

 

 Ota yhteyttä niin kerromme lisää:

MEDIAMYYNNIN YHTEYSTIEDOT

 

 

LATAA APPLIKAATIO JA OSALLISTU PELIIN VALKOKANKAALLA!

LATAA LEFFAPELI JA OSALLISTU PELIIN VALKOKANKAALLA

 

 

Pelejä joita olemme tuottaneet: