Itis

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki
Kauppakeskus Itis

Teatteri sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa Kauppakeskus Itiksessä. Teatterissa on yhteensä 9 salia, joista ehdoton vetonaula on kokonaisvaltaisen elokuvaelämyksen tarjoava IMAX-sali, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Lisäksi teatterista löytyy kaksi LUXE-premium salia. 

Järjestä Itiksessä kokous, seminaari, elokuvanäytös henkilöstölle tai asiakkaille tai räätälöity yritystilaisuus. Yhdistä tilaisuuteen maittavat tarjoilut ja vaikka lasillinen kuohuvaa!

Itiksen IMAX on Suomen ainoa IMAX-sali.
Sali Sijainti Paikkamäärä
IMAX 2. krs 309 (3D) / 346 (2D)
Itis 2 2. krs 217
LUXE 3 2. krs 65
LUXE 4 2. krs 45
Itis 5 1. krs 74
Itis 6 1. krs 74
Itis 7 1. krs 74
Itis 8 1. krs 74
Itis 9 1. krs 74

IMAX

Suomen ainoa IMAX®-sali sijaitsee Itiksessä. IMAX®-elokuvateatterin 4k-laserprojektoritekniikka tuottaa aikaisempaa paremman, terävämmän ja kirkkaamman kuvan sekä syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman. Tämä yhdistettynä IMAX®in digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon luo leffafaneille ainutlaatuisen elokuvaelämyksen. Salissa on myös jättimäinen, kaareva valkokangas joka ulottuu kirjaimellisesti lattiasta kattoon ja seinästä seinään. 

LUXE

LUXE-premiumsaleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien myötä, ja leffaeväät tai kokouksen muistiinpanovälineet voi laskea omalle sivupöydälle.

Muuta Itiksestä

Catering: Kauttamme saat myös tarjoilut tapahtumiisi. 

Bar: Tarjoilut, kuten aamupala, lounas, tai cocktailit voidaan tarjoilla tapahtumien yhteydessä viihtyisässä baarissa! 

Muut tilat: 2. kerroksen aulatila on käytettävissä kaikissa tilaisuuksissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden varata koko kerroksen, jolloin tilaa on jopa 800 henkilölle. 

Kulkuyhteydet ja pysäköinti: Teatteri sijaitsee aivan lähellä metroasemaa ja sisäänkäynti itse teatteriin on kauppakeskuksen bulevardilta. Pysäköintiä suosittelemme Itiksen keltaiseen, siniseen tai P3 -parkkihalliin. 

Järjestä yritystilaisuus Finnkinon elokuvateatterissa

PYYDÄ TARJOUS