Kinopalatsi Helsinki

Kaisaniemenkatu 2, 00100 Helsinki 

Kinopalatsi sijaitsee Helsingin keskustassa, Rautatieaseman läheisyydessä. Teatterin tilat henkivät 30-luvun tunnelmaa, mutta salit ja tekniikka ovat täyttä nykypäivää. Teatterin tiloissa voi järjestää kokouksia, seminaareja, yritysnäytöksiä tai muita upeita yritystapahtumia. Lue lisää ja ota yhteyttä oman tilaisuutesi järjestämiseksi!
Kinopalatsin sali 2 on suosittu seminaarien pitopaikka.
Sali Sijainti Paikkamäärä
Kinopalatsi 1 K1 400
Kinopalatsi 2 Katutaso 203
Kinopalatsi 3 Metrotaso 75
Kinopalatsi 4 Metrotaso 75
Kinopalatsi 5 K1 144
Kinopalatsi 6 K2 86
Kinopalatsi 7 K2 182
Kinopalatsi 8 K2 94
Kinopalatsi 9 K3 144
Kinopalatsi 10 K3 88

Historian havinaa

Kinopalatsin tiloissa avautui ensimmäinen elokuvateatteri jo vuonna 1939, ja Kaisaniemenkadun Metropol oli 1000-paikkaisena pitkään Helsingin suurin teatterisali. Nimi vaihtui vuosien saatossa ensin Bostoniksi ja sitten Formiaksi, ja 1980-luvun alussa suuri teatterisali pilkottiin neljäksi pienemmäksi. Nykyinen Kinopalatsi on remontoitu modernisti, mutta kunnioittaen talon perinteitä. 

2. sali

Kinopalatsin 2. sali on täydellinen seminaarien ja paneeleiden järjestämistä varten sen amfi-teatterimuotonsa sekä estradinsa takia! Salin parveke on remontoitu alkuperäiseen ulkoasuunsa Museoviraston avustuksella. Myös salin edusta, sekä aula ovat restauroitu henkimään 30-luvun tunnelmaa peiliseinineen ja mahonkipilareineen.

Muuta Kinopalatsista

Catering: Kauttamme saat myös tarjoilut tapahtumiisi.

Bar: Viihtyisä baari tarjoaa juomia ja drinkkejä, mutta tila on myös hyödynnettävissä erilaisissa yritystilaisuuksissa.

Muut tilat: Yläkerroksessa sijaitseva lämpiö on käytettävissä erilaisissa yritystapahtumissa. Tila on täysin räätälöitävissä ja sinne mahtuu noin 200 henkilöä. 

Kulkuyhteydet ja pysäköinti: 
Kinopalatsi sijaitsee Kaisaniemessä Rautatientorin ja Helsingin Yliopiston metroaseman vieressä, joten julkisilla pääsee hyvin Kinopalatsin läheisyyteen. Rautatieasemalta on parin minuutin kävelymatka. Sisäänkäynti teatteriin on joko lämpiön kautta Kaisaniemenkadulta tai metrotasolta Kaisaniemenkadun ja Mikonkadun kautta. Pääovet ovat Kaisaniemen puolelta. Teatterin tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa, viidellä eri tasolla. Pysäköintiä suosittelemme Kluuvin Europarkiin.

Järjestä yritystilaisuus Finnkinon elokuvateatterissa

PYYDÄ TARJOUS