Kinopalatsi Turku

Kauppiaskatu 11, 20100 Turku

Kinopalatsi on avattu Turun keskustaan 2001, mutta samassa talossa on ollut elokuvateatteritoimintaa jo pitkään. Kinopalatsissa on 9 salia, joista yksi on premium-sali iSense. Premium-salin lisäksi myös muissa saleissa on panostettu mukavuuteen: kaikki salit ovat jyrkästi porrastettu ja rivien välissä on hyvin jalkatilaa. Vuokraa sali kokous- tai seminaarikäyttöön, tai järjestä yritysnäytös tai muu yritystilaisuus Turun Kinopalatsisa!
Turun Kinopalatsi tarjoaa puitteet kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin.
Sali Sijainti Paikkamäärä
Kinopalatsi iSense 1. krs 444
Kinopalatsi 2 1. krs 217
Kinopalatsi 3 1. krs 85
Kinopalatsi 4 1. krs 89
Kinopalatsi 5 2. krs 164
Kinopalatsi 6 2. krs 173
Kinopalatsi 7 2. krs 93
Kinopalatsi 8 2. krs 87
Kinopalatsi 9 2. krs 88
Kinopalatsin iSense-saliin mahtuu yli 400 henkeä.

iSense

iSense on Odeon Cinemas Groupin kehittämä kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti. Salien 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisen elokuvaelämyksen. Yritysasiakkaamme voivat halutessaan valita salin kaarivalojen värin omaan tilaisuuteen sopivaksi!

Muuta Turun Kinopalatsista

Catering: Kauttamme saa myös tarjoilut yritystilaisuuksiin.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti: 
Kinopalatsi sijaitsee Turun keskustassa. Teatterin tilat ovat kahdessa kerroksessa ja sisäänkäynti on Kauppiaskadulla. Julkisilla pääsyy hyvin Kinopalatsin läheisyyteen, rautatieasemalta on noin 10 minuutin kävelymatka. Autolla tulijoille pysäköinti onnistuu Aimo Parkissa, sisäänajo Läntiseltä Pitkäkadulta.

Järjestä yritystilaisuus Finnkinon elokuvateatterissa

PYYDÄ TARJOUS