Maxim

Kluuvikatu 1, 00100 Helsinki 

Maxim on Suomen vanhin elokuvateatteri, joka on remontoitu vanhoja perinteitä ja arkkitehtuuria kunnioittaen. Teatterissa on 2 premium -salia, joissa on saleihin varta vasten teetetyt nojatuolit pienine pöytineen. Maxim tarjoaa täysin ainutlaatuiset ja glamourinhohtoiset puitteet yritystapahtumille! Voit järjestää Maximissa yritysnäytöksiä, kokouksia ja seminaareja tai jonkun muun mieleenpainuvan yritystilaisuuden maistuvine tarjoiluineen. 

Maxim tarjoaa premium-luokan puitteet yritystilaisuuksille.
Sali Sijainti Paikkamäärä
Maxim 1 2. ja 3. krs 159
Maxim 2 K1 ja 1. krs 86

Premium-teatteri

Maxim on kokoisuudessaan Premium-teatteri ja se tarjoaa tunnelmalliset puitteet erilaisille yritystilaisuuksille. Maxim-premiumkonsepti rakentuu yli 100 vuoden takaiselle elokuvaglamour-aikakaudelle, ruoalle ja juomalle. Sali 2 on myös Museoviraston suojelema.

Historian havinaa

Kluuvikadun Maxim on toiminut yhtäjaksoisesti samassa osoitteessa jo vuodesta 1909 ja on näin ollen Suomen vanhin elokuvateatteri. 1930-luvulta lähtien teatteri on toiminut Maxim-nimisenä. Nykyinen rakennus on vuodelta 1974. Maxim-elokuvateatteri hyväksyttiin Europa Cinemas -verkoston jäseneksi vuonna 2014.

Muuta Maximista

Catering: Kauttamme saat myös tarjoilut tapahtumiisi. 

Muut tilat: Teatterin tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa, neljällä tasolla. Molempien salien yhteydessä on lämpiö, sekä baari. Tapahtumien tarjoilut voidaan kattaa lämpiöön. 

Kulkuyhteydet ja pysäköinti: Maxim sijaitsee Helsingin keskustassa, joten julkisilla pääsee hyvin Maximin läheisyyteen. Rautatieasemalta on noin 5 min kävelymatka. Sisäänkäynti teatteriin on pääovista Kluuvikadulta. Paras vaihtoehto pysäköinnille on Kluuvin Europark.

Järjestä yritystilaisuus Finnkinon elokuvateatterissa

PYYDÄ TARJOUS