Mylly

Myllynkatu 1, 21810 Raisio

Kauppakeskus Mylly

Tervetuloa Pohjoismaiden ensimmäiseen LUXE-elokuvateatteriin! Finnkino LUXE Mylly on vuonna 2022 Raisioon Kauppakeskus Myllyyn avautunut kuuden elokuvasalin upea ja moderni kokonaisuus. Myllyssä järjestät unohtumattomia yritystilaisuuksia jotka räätälöidään tarpeidenne mukaan.

Myllyn kaikki salit ovat premium-saleja.
Sali Sijainti Paikkamäärä
iSense 1. krs 147
LUXE 2 1. krs 88
LUXE 3 1. krs 50
LUXE 4 1. krs 53
LUXE 5 1. krs 53
LUXE 6 1. krs 53

iSense

iSense on Odeon Cinemas Groupin kehittämä kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti. Salien 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisen elokuvaelämyksen. Yritysasiakkaamme voivat halutessaan valita salin kaarivalojen värin omaan tilaisuuteen sopivaksi!

LUXE

LUXE-premiumsaleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien myötä, ja leffaeväät tai kokouksen muistiinpanovälineet voi laskea omalle sivupöydälle.

Muuta Myllystä

Catering: Kauttamme saat myös tarjoilut tapahtumiisi. 

Bar: Tarjoilut, kuten aamupala, lounas, tai cocktailit voidaan tarjoilla tapahtumien yhteydessä viihtyisässä baarissa! 

Kulkuyhteydet ja pysäköinti: 
Teatteriin pääsee kaikista Kauppakeskus Myllyn ovista ja poistuminen tapahtuu kauppakeskuksen normaaleja reittejä. Suosittelemme länsipäädyn sisäänkäyntiä. Kauppakeskus Myllyn ilmainen pysäköinti on asiakkaidemme vapaassa käytössä.

Järjestä yritystilaisuus Finnkinon elokuvateatterissa

PYYDÄ TARJOUS