Omena

Piispansilta 11, 02230 Espoo
Kauppakeskus Iso Omena

Teatteri sijaitsee Espoon Matinkylässä Kauppakeskus Iso Omenassa. Omenassa on seitsemän salia, joihin lukeutuvat Premium-salit iSense ja Lounge. Loungessa voit järjestää pienelle porukalle ikimuistoisen kokouksen tai elokuvanäytöksen ja iSense-salissa tilaa on suuren luokan tilaisuudelle. Salien läheisyydessä on myös baaritila jota voi hyödyntää yritystilaisuuksien yhteydessä vaikka tarjoilujen merkeissä.

Lorem ipsum dolor sit amet
Sali Sijainti Paikkamäärä
Omena iSense 2. krs 262
Omena 2 2. krs 131
Omena 3 2. krs 102
Omena 4 2. krs 102
Lounge 2. krs 28
Omena 6 2. krs 102
Omena 7  2. krs 102

iSense

iSense on Odeon Cinemas Groupin kehittämä kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti. Salien 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisen elokuvaelämyksen. Yritysasiakkaamme voivat halutessaan valita salin kaarivalojen värin omaan tilaisuuteen sopivaksi!

Lounge

Ylellisessä ja intiimissä Lounge-salissa on 28 paikkaa, upeat ja leveät nahkaistuimet ja jokaisella paikalla omat sivupöydät. Kotimainen Genelecin äänentoisto vastaa salin modernista äänentoistosta. Jokaiselta paikalta löytyy myös USB-virtalähde ja tavallinen pistorasia. Lounge-salin kokonaisuus vie elokuvan katsomisen aivan uudelle tasolle! 

Muuta Omenasta

Catering: Kauttamme saat myös tarjoilut tapahtumiisi. 

Muut tilat: Salien läheisyydessä on pieni baari, jota voi hyödyntää tapahtumien yhteydessä. 

Kulkuyhteydet ja pysäköinti: Teatteri sijaitsee Matinkylässä kauppakeskus Iso Omenassa. Teatterin tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa, sisäänkäynti on kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Kauppakeskukseen pääsee hyvin julkisilla suoraan bussiterminaaliin tai metroasemalle, sekä kauppakeskuksen läheisyyteen bussilla. Pysäköinti Iso Omenan P-hallissa, sisäänajo käy joko Piispansillan tai Suomenlahden sisäänajosta. 

Järjestä yritystilaisuus Finnkinon elokuvateatterissa

PYYDÄ TARJOUS