Finnkino B2B - Yritysmyynnin elokuvasuositukset - Finnkino

 

 

OHJELMISTO

Järjestä elokuvalista
Draama, Komedia, Kotimainen, Romantiikka, Seikkailu | Eden

Eden

Ohjaaja Ulla Heikkilä
Pääosissa Aamu Milonoff, Linnea Skog, Bruno Baer, Amos Brotherus, Jere Ristseppä, Satu Tuuli Karhu, Tommi Korpela, Irina Pulkka
Ensi-ilta 07.08.2020
Kesto 1h 33min
Ikäraja ja sisältömerkinnät

Viikon mittainen rippileiri keskellä kauneinta kesää ja kolme nuorta. Itsevarma älykkö Aliisa, seurueensa keskipiste Jenna ja hiljainen ja herkkä Panu joutuvat leirillä vastatusten itsensä, muiden ja vähän järjestelmänkin kanssa. Vanhemmat ovat jossakin kaukana vaatimuksineen, odotuksineen ja juhlajärjestelyineen. EDEN on elokuva aikuistumisesta, vapaudesta ja suurista tunteista – ihmeitä unohtamatta.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Romantiikka, Seikkailu, Toiminta | Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Ohjaaja Patty Jenkins
Pääosissa Pedro Pascal, Gal Gadot, Kristen Wiig
Ensi-ilta 14.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Sarjakuviin perustuvassa Wonder Woman 1984 -elokuvassa Gal Gadot nähdään jälleen valkokankaalla Wonder Woman -supersankarin hahmossa.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Paavo Pesusieni vapaalla jalalla
Animaatio, Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Paavo Pesusieni vapaalla jalalla

Paavo Pesusieni vapaalla jalalla

Ohjaaja Tim Hill
Pääosissa
Ensi-ilta 14.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Paavo Pesusieni, hänen paras ystävänsä Patrik ja koko Tangalan jengi saapuvat valkokankaille kaikkien aikojen ensimmäisessä kokonaan CGI-animoidussa Paavo Pesusieni -elokuvassa. Kun Paavon lemmikkietana Kari siepataan, Paavo ja Patrik lähtevät etsimään häntä tarujen Atlantic Citystä. Eeppinen pelastusretki on täynnä houkutuksia ja vaaroja ja Paavo kavereineen huomaa, että mikään ei voita ystävyyden voimaa.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Draama, Komedia | The Personal History of David Copperfield

The Personal History of David Copperfield

Ohjaaja Armando Iannucci
Pääosissa Dev Patel, Tilda Swinton, Hugh Laurie, Peter Capaldi, Ben Whishaw
Ensi-ilta 21.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Armando Iannuccin (mm. The Death of Stalin, tv-sarja Rouva varapresidentti) sovituksessa Charles Dickensin klassikkoromaanista nimiosaa näyttelee Dev Patel (mm. Slummien miljonääri). Muissa rooleissa nähdään mm. Tilda Swinton, Hugh Laurie, Peter Capaldi ja Ben Whishaw.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Seurapeli
Draama, Komedia, Kotimainen, Romantiikka, Seikkailu | Seurapeli

Seurapeli

Ohjaaja Jenni Toivoniemi
Pääosissa Emmi Parviainen, Laura Birn, Samuli Niittymäki, Eero Milonoff, Christian Hillborg, Iida-Maria Heinonen, Paula Vesala, Paavo Kinnunen
Ensi-ilta 21.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Seurapeli on Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedia pitkitetystä nuoruudesta ja rooleista, joihin ajaudumme.


Vanha ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä – aivan kuin jo teini-iässä. Juhlat lähtevät heti väärille urille, kun sankari ei ilahdukaan yllätyksestä. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle uuden miesystävänsä Mikaelin (Christian Hillborg), joka on ruotsalainen Hollywood-tähti.

Mitzi käynnistää seurapelin, joka saa ystävien vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Tuttu ympäristö ja vanhat rituaalit saavat ystäväpiirin unohtamaan aikuisuutensa, ja harmittomiksi tarkoitetut paljastukset saavat heidät uudelleenarvioimaan sekä menneen että nykyisyyden.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Animaatio, Draama, Fantasia, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu | Soul - Sielun syövereissä

Soul - Sielun syövereissä

Ohjaaja Pete Docter
Pääosissa
Ensi-ilta 28.08.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Oletko koskaan miettinyt mistä intohimosi, unelmasi ja kiinnostuksesi kumpuavat? Mikä tekee sinusta… SINUT? Vuonna 2020 Disney/Pixar vie sinut matkalle New York Cityn kaduilta kosmisiin ulottuvuuksiin etsiessään vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Tove
Draama, Kotimainen | Tove

Tove

Ohjaaja Zaida Bergroth
Pääosissa Alma Pöysti, Krista Kosonen, Shanti Roney
Ensi-ilta 02.10.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Helsinki, 1945. Sota on ohi ja värit palanneet taidemaalari Tove Janssonin elämään. Hän pystyy vihdoin hankkimaan oman studion ja antamaan kaikkensa menestyäkseen kansainvälisenä taiteilijana. Tove ei antaudu sosiaaliselle paineelle perustaa perhe, tärkeintä hänelle ovat taide ja vapaus. Vapaus myös johdattaa hänet avoimeen suhteeseen naimisissa olevan poliitikon ja vasemmistointellektuellin Atos Wirtasen kanssa. Kumpikin on sitä mieltä, että toista ei voi omistaa. Kaunis ajatus joutuu koetukselle, kun Tove rakastuu teatteriohjaaja Vivica Bandleriin. 

Tove alkaa kirjoittaa tarinoita muumeista, ja inspiraation lähteenä toimii hänen oma elämänsä. Muumit alkavat valloittaa maailmaa. Ensimmäistä teatterinäytelmää seuraa monivuotinen sopimus lontoolaisen Evening Newsin kanssa, mutta sopimuksen lupaama vapaus muuttuukin ylitsepääsemättömäksi työtaakaksi.

TOVE on elokuva oman äänen löytämisestä, polusta taiteilijana, vaikeiden päätösten tekemisestä ja onnen oikeutuksesta. Helsinkiin, Pariisiin ja saaristoon sijoittuva tarina kertoo taiteilijasta ja naisesta, jonka rakastetuista teoksista tuli perintö koko maailmalle.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Top Gun: Maverick
Draama, Jännitys, Romantiikka, Seikkailu, Toiminta | Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

Ohjaaja Joseph Kosinski
Pääosissa Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris
Ensi-ilta 25.12.2020
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Tom Cruisen tähdittämä Top Gun Maverick tulossa elokuvateattereihin 2020.

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Animaatio, Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Kätyrit: Grun tarina

Kätyrit: Grun tarina

Ohjaaja Kyle Balda, Brad Ableson
Pääosissa
Ensi-ilta 02.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Kätyreiden seikkailut jatkuvat valkokankaalla!

TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS

Jungle Cruise
Draama, Fantasia, Jännitys, Komedia, Perhe-elokuvat, Seikkailu, Toiminta | Jungle Cruise

Jungle Cruise

Ohjaaja Jaume Collet-Serra
Pääosissa Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Ensi-ilta 23.07.2021
Ikäraja ja sisältömerkinnät  Tulossa 

Suosikkinäyttelijät Dwayne Johnson ja Emily Blunt vievät sinut elämäsi seikkailulle Disneyn elokuvassa Jungle Cruise, joka tarjoaa vauhdikasta kyytiä Amazonin viidakoissa letkeää herjaa heittelevän kippari Frank Wolffin ja pelottoman tutkijan tri Lily Houghtonin matkassa. Lily matkustaa Lontoosta Amazonin viidakkoseudulle ja turvautuu Frankin kyseenalaisiin opaspalveluihin heidän seilatessaan jokea La Quilalla—Frankin ränsistyneellä mutta omalla tavallaan viehkolla paatilla. Lily on päättänyt löytää ikivanhan puun, jolla on parantavia voimia ja joka voisi siis mullistaa lääketieteen tulevaisuuden. Tämä yllättävä parivaljakko tempautuu seikkailuun, jonka varrella he kohtaavat sademetsän petollisen kauniissa kätköissä lukemattomia vaanivia vaaroja ja yliluonnollisia voimia. Kun heidän etsimänsä puun salaisuudet ovat vihdoin paljastumassa, panokset kohoavat kattoon, kun Lilyn ja Frankin—ja koko ihmiskunnan—kohtalo on vaakalaudalla.


TILAA OMA ELOKUVANÄYTÖS