Finnkino B2B - Event Cinema -näytökset - Finnkino

B2B Event -sarjaliput ja omat Event Cinema -näytökset

Event Cinema käsittää elokuvateatteria varten tuotetut esitykset muista taiteen ja viihteen lajeista kuin elokuva. Event Cinema tarjoaa mm. oopperaa, näytelmäteatteria, balettia, musikaaleja, konsertteja, urheilua ja taidenäyttelyitä.

Yritysmyynnistä voit ostaa B2B Event -sarjalippuja, joilla voit lunastaa paikan mihin tahansa Finnkinolla kuluttajanäytötöksissä myynnissä olevaan Event Cinema -esitykseen. Liput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä ja ne toimitetaan paperilippuina.

Event Cinema -esityksistä voit ostaa myös omia näytöksiä. Oma Event Cinema -näytös veloitetaan osallistujamäärän mukaan, minimimäärä omassa näytöksessä on 50 henkilöä. Ota meihin yhteyttä ja järjestetään teille ikimuistoinen Event Cinema -näytös!


TILAA LIPPUTUOTTEITA

PYYDÄ TARJOUS OMASTA NÄYTÖKSESTÄ

HINNASTO

Metropolitan opera

Upeita oopperoita ja klassikkotaiteilijoita

Menneet Event Cinema vuodet ovat Head of Event Cinema - Marjut Apilo-Olson mukaan olleet hienoja erityisesti oopperan osalta ja myös teatteri, konsertti ja taidenäyttelyjen sisällöt ovat olleet kutkuttavan mielenkiintoisia. Finnkinon teattereiden sulkeuduttua toistaiseksi olemme joutuneet siirtämään lukuisia Event Cinema -sisältöjen esityspäiviä tulevaisuudelle. Luvassa tulee olemaan muun muassa klassikko-oopperoita, balettia ja teatteria.

Mielenkiintoista muuta sisältöä tulee olemaan myös runsaasti mm. musikaaleja, taide-elämyksja konsertteja kuten Andre Rieu's 2020 Maastricht Concert: Happy Together, Elvis: That's The Way It Is  ja Jonas Kaufmann: My Vienna.

TILAA LIPPUTUOTTEITA

PYYDÄ TARJOUS OMASTA NÄYTÖKSESTÄ

HINNASTO