Finnkino B2B - Tennispalatsi -Kokoustilat ja yritystilaisuudet - Finnkino

Tennispalatsin tilavuokrat alennettuun hintaan rajoitetun ajan!

Tennispalatsin tilavuokrat 33 %:n alennuksella 1.11.2023-31.1.2024 väliselle ajankohdalle arkipäiville klo 8-17 sijoittuviin tilavarauksiin (pois lukien 25.12.2023-5.1.2024). Tarjous koskee vain uusia varauksia jotka tehdään kampanja-aikana 14.9.-13.10.2023.

Tarjous koskee vain tilavuokria. Tarjous ei koske yritysnäytöksiä, kokouspaketteja, tarjoiluja tai henkilökuntaa. 

Pyydä tarjous

Tennispalatsi

Salomonkatu 15, 00100 Helsinki

Tennispalatsi sijaitsee aivan Helsingin Keskustassa, Kampin kauppakeskuksen vieressä. Tennispalatsissa järjestät eri kokoisia kokouksia ja seminaareja, unohtumattomia illanviettoja, yritysnäytöksiä sekä muita unohtumattomia yritystapahtumia! Lue lisää tiloistamme ja ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva tapahtumakokonaisuus.

 

Sali

Sijainti Paikkamäärä
Tennispalatsi ISENSE 3. krs 635
Tennispalatsi 2 2. krs 346
Tennispalatsi 3 1. krs 344
Tennispalatsi 4 3. krs 90
Tennispalatsi 5 3. krs 101
Tennispalatsi Luxe 6 1. krs 65
Tennispalatsi Luxe 7 1. krs 58
Tennispalatsi Luxe 8 1. krs 56
Tennispalatsi 9 1. krs 142
Tennispalatsi 10 1. krs 108
Tennispalatsi 11 1. krs 122
Tennispalatsi 12 1. krs 128
Tennispalatsi 13 1. krs 110
Tennispalatsi 14 1. krs 97

 

ISENSE

iSense on Odeon Cinemas Groupin kehittämä kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti. Salien 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisen elokuvaelämyksen. Tennispalatsin iSense-salissa on 635 paikkaa. 

Tarjoamme yritysasiakkaille mahdollisuuden valita salin kaarivalojen värin omaan yritystapahtumaan sopivaksi!

iSense-salin vierestä löytyy myös iso lämpiö, jota voi hyödyntää monipuolisesti yritystilaisuuksissa. Lue lisää lämpiön tarjoamista mahdollisuuksista alempana.

LUXE

Tennispalatsi sai kolme uutta LUXE-salia kesäkuussa 2023. LUXE-premiumsaleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien myötä, ja leffaeväät tai kokouksen muistiinpanovälineet voi laskea omalle sivupöydälle. Tennispalatsin LUXE-salit on avattu kesäkuussa 2023 ja ne ovat noin 60-paikkaisia. 

LUXE-saleissa järjestät huipputason yritystapahtuman, jonka kruunaa tilaisuuteen sopivat tarjoilut! LUXE-tilaisuuksien yhteydessä voidaan myös hyödyntää esimerkiksi 2. kerroksen baaria tai lämpiötä, johon laittaa tarjolle kokouspäivän lounas tai alkumaljat ennen elokuvanäytöstä. 

Muuta Finnkino Tennispalatsista

Catering: Kauttamme saat myös tarjoilut tapahtumiisi. 

Muut tilat:
2. salin läheisyydessä baari ja lämpiö, joita voidaan hyödyntää yritystilaisuuksissa. 3. kerroksesta löytyy jopa 500 hengen kattava lämpiö ja hulppea sviitti! Sviitistä ja 3. kerroksen lämpiöstä löydät lisätietoja ja kuvia alempaa.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti: Tennispalatsi sijaitsee Kampissa linja-autoaseman ja metroaseman vieressä. Helsingin rautatieasemalta on noin 5 minuutin kävelymatka. Teatterin tilat ovat kolmessa kerroksessa. Pääovet löytyvät Jaakonkadulta ja sisäänkäyntejä löytyy joka sivustalta. Pysäköinti löytyy Kampin Europarkista, jonne on sisäänajo Olavinkadun rampista, Hotelli Presidentin vierestä.

VARAA YRITYSTAPAHTUMA   VARAA YRITYSNÄYTÖS 

Sviitti

Tennispalatsin 3. kerroksessa sijaitseva Sviitti on noin 30 henkilön tunnelmallinen tila, jossa voi järjestää kokouspäiviä tai elämyksellisen illanvieton! Sviitistä löytyvät kokouspöydät ja laajempi sohvaryhmä, sekä omat wc- ja naulakkotilat. 

Kokous/istuva illallinen max. 30 hlö 
Cocktail-tilaisuus max. 50 hlö

Tilan tekniset tiedot:
- 80" ja 70" TV (HDMI-, displayport- ja VGA-sisäänmenot kannettavalta tietokoneelta)
- Applen laitteita varten AppleTV, kuvaa varten Airplay
- Blu-ray / DVD-soitin sekä CD-soitin ja vahvistin taustamusiikille
- langaton 200M internet-yhteys.

Tila ei ole esteetön. Viereisen iSense-salin ääniä saattaa kantautua tilaan.

Varaa sviitti

Lämpiö

3. kerroksessa sijaitseva lämpiö on suosittu suurien ja korkean profiilin tilaisuuksien pitopaikka. Tila on täysin räätälöitävissä ja sinne mahtuu jopa noin 500 henkeä. Mahdollisuutena on myös varata koko kolmas kerros, jolloin tilaa on jopa 800 hengelle. 

Lämpiöön voidaan järjestää tarjolle aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit, istuva illallinen tai vaikka alkumaljat ennen elokuvanäytöstä. 

Varaa LÄMPIÖ