Finnkinon koululaisnäytökset

Oppilas- ja opiskelijaryhmät edullisesti elokuviin!

 

Finnkinolla voit järjestää päiväkoti-, eskari-, oppilas- tai opiskelijaryhmälle oman elokuvanäytöksen. Tutustu koululaisnäytöksen käytäntöihin, valitse sopiva elokuva ohjelmistosta ja lähetä meille tarjouspyyntö alla olevan lomakkeen kautta. 

Kenelle ja milloin?

Koululaisnäytöksiä voidaan järjestää varhaiskasvatukselle, peruskouluille, lukioille ja muille keskiasteen oppilaitoksille. 

Koululaisnäytökset sijoittuvat aina klo 10-16 välille, josta klo 16 on elokuvan myöhäisin päättymisaika. (Ajoissa voi olla teatterikohtaisia eroja). 

Muuta huomioitavaa

Koululaisnäytöksen elokuvan voi itse valita ohjelmistosta. Suosittelemme huomioimaan ikärajat niin, että kaikki koululaisnäytökseen saapuvat katsojat ovat täyttäneet vähintään elokuvan ikärajan verran vuosia. 

Koululaisnäytöksissä saa nauttia vain Finnkinolta ostettuja leffaherkkuja.

Hinnat ja varausehdot

Koululaisnäytökset veloitetaan toteutuneen osallistujamäärän mukaan (minimi 30 oppilasta). Kaikki opettajat ja avustajat pääsevät mukaan veloituksetta. Yhden oppilaan paikkahinta on 7,50 € (sis. alv). 

Myös alle 30 oppilaan ryhmille voidaan järjestää koululaisnäytös, mutta veloitus on silloin minimin (30 oppilasta) mukaan. 

Maksutapana toimii laskutus, tai korttimaksu paikan päällä teatterissa näytöspäivänä. 

Näytös tulee vahvistaa 2 viikkoa ennen näytöspäivää.

Huomioithan ikärajat koululaisnäytöksissä!

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.
Ikärajoista K7, K12 ja K16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen.
Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten haitallisten sisältöjen vuoksi ikäraja on määritetty. 

Lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.ikarajat.fi.

Varaa oma koululaisnäytös

Yhteystietosi

Lisää herkut

Tietosuojaseloste

Koulukino on valtakunnallinen elokuvakasvatusyhdistys, joka kannustaa kouluja elokuvan pariin ja tarjoaa opettajille välineitä elokuvakasvatukseen. Koulukinon tavoitteena on tuoda koululaiset elokuvateatterielämyksen äärelle ja käsittelemään nähtyä jälkikäteen yhdessä opettajan kanssa. Koulukino tuottaakin opettajien elokuvakasvatustyön tueksi maksuttomia oppimateriaaleja elokuvateatterilevityksessä olevista elokuvista. Materiaalit ovat laajoja ja monipuolisia elokuvien ja elokuvakasvatuksen tietopaketteja, jotka kannustavat käyttämään elokuvaa opetuksessa eri oppiaineiden yhteydessä.

TUTUSTU KOULUKINOON

HALUATKO KOULUKINOKOULUKSI?

Media-avain antaa kasvattajalle ennakkotietoa elokuvista ja eväitä elämysten purkamiseen. Asiantuntijaraati esikatselee ja arvioi teatterilevitykseen tulevat elokuvat kasvatuksen näkökulmasta. Arvioteksteissä tarkastellaan muun muassa elokuvan arvomaailmaa, roolimalleja ja vaikkapa vauhdikkuutta.

Media-avaimen avulla voit etsiä sopivia elokuvia esimerkiksi lapsen iän, ajankohtaisen teeman tai lajityypin perusteella.

TUTUSTU MEDIA-AVAIMEEN