Finnkino B2B - Koululaisnäytökset - Finnkino

KOULULAISNÄYTÖS 

Oppilas- ja opiskelijaryhmät edullisesti elokuviin

Järjestä päiväkoti-, eskari-, oppilas- tai opiskelijaryhmällesi oma elokuvanäytös. Näytöksiä järjestetään varhaiskasvatukselle, peruskouluille, lukioille ja muille keskiasteen oppilaitoksille. Finnkinolla järjestät Koululaisnäytöksen turvallisesti ja sujuvasti; saliemme koot vaihtelevat 26-paikkaisesta 635-paikkaiseen saliin – tilaa on.

Koululaisnäytöksiä järjestetään arkisin klo 10:00 – 16:00 välillä (klo 16:00 myöhäisin elokuvan päättymisaika).

Näytös tulee vahvistaa kaksi viikkoa ennen näytöspäivää.

Finnkino suosittelee, että Koululaisnäytöksen elokuva valitaan sille asetettua ikärajaa noudattaen ja niin, että kaikki katsojat ovat täyttäneet vähintään ikärajan verran vuosia. Elokuvan voi valita ohjelmistossa olevista elokuvista.

TUTUSTU TEATTEREIHIMME

NYT Ohjelmistossa

Käytännöt omissa Koululaisnäytöksissä

Veloitamme koululaisnäytöksen toteutuneen osallistujamäärän mukaan (minimi 30 oppilasta). Kaikki opettajat ja avustajat pääsevät mukaan veloituksetta. Yhden oppilaan paikkahinta on 7,50 € (sis. alv).

Myös alle 30 oppilaan ryhmille järjestetään omia Koululaisnäytöksiä, mutta myös tällöin minimiveloitus on 30 oppilasta.

Huomioittehan, että myös Koululaisnäytöksissä nautitaan vain Finnkinolta ostettuja leffaherkkuja.

Maksutapana toimii laskutus tai korttimaksu paikan päällä teatterissa näytöspäivänä.

Tilaa oma Koululaisnäytös

Täytä tähän toiveesi ja teemme sinulle tarjouksen.

Arvioitu henkilömäärä

Yhteystietosi

Hinnat sisältää arvonlisäveron 10% ja 14%

Koulukino

Koulukino on valtakunnallinen elokuvakasvatusyhdistys, joka kannustaa kouluja elokuvan pariin ja tarjoaa opettajille elokuvakasvatuksen välineitä. Tavoitteena on tuoda koululaiset elokuvateatterielämyksen äärelle ja opettajat käsittelemään nähtyä jälkikäteen yhdessä oppilaiden kanssa. Koulukino tuottaa opettajien elokuvakasvatustyön tueksi maksuttomia oppimateriaaleja elokuvateatterilevityksessä olevista elokuvista. Materiaalit ovat laajoja ja monipuolisia elokuvien ja elokuvakasvatuksen tietopaketteja, jotka kannustavat käyttämään elokuvaa opetuksessa eri oppiaineiden yhteydessä.

Tutustu Koulukinoon

Media-avain

 Media-avain antaa kasvattajalle ennakkotietoa elokuvista ja eväitä elämysten purkamiseen. Asiantuntijaraati esikatselee ja arvioi teatterilevitykseen tulevat elokuvat kasvatuksen näkökulmasta. Arvioteksteissä tarkastellaan muun muassa elokuvan arvomaailmaa, roolimalleja ja vaikkapa vauhdikkuutta.


Media-avaimen avulla voit etsiä sopivia elokuvia esimerkiksi lapsen iän, ajankohtaisen teeman tai lajityypin perusteella.

Tutustu media-avaimeen

Ikärajat

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.

Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, vasta kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan.

Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja. Lapsille haitallista sisältöä ovat väkivaltainen, seksuaalinen ja ahdistusta aiheuttava sisältö tai muu näihin rinnastettava sisältö.

Lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.ikarajat.fi.


Ikärajat