Finnkino B2B - Yritysliput - Finnkino

Palkitse leffaelämyksellä

 

Elämykset ja kokemukset lisäävät ihmisen onnellisuutta materiaa enemmän - anna lahjaksi tai palkinnoksi elokuvaelämys.  Yritysleffaliput ovat kätevä ja edullinen tapa palkita henkilöstöä ja muistaa asiakkaita tai sidosryhmiä. Lahjan saaja päättää lipun käyttöajankohdan ja voi valita mieleisensä elokuvan laajasta elokuvavalikoimastamme. Saatavilla myös Herkkulippuja jotka täydentävät elokuvaelämyksen!

Ajankohtaista 04/20: Hallituksen päätöksen mukaisesti Finnkinon teatterit ovat toistaiseksi suljettu.

Olemme peruneet kaikki tilaisuudet toistaiseksi. Seuraamme hallituksen antamia ohjeistuksia, ja reagoimme niihin tilanteen mukaan. Mikäli herää kysyttävää, niin olethan yhteydessä meihin.

 

Teattereiden kiinniolosta huolimatta Yritysmyynti palvelee asiakkaitamme ma-pe klo 9-16 välillä.  

 

Kaikille uusille Yrityslipputilauksille (Premium-yritysleffaliput, Yritysleffaliput, Herkkuliput, Herkkusetelit ja Event Cinema -sarjaliput) määritellään tavanomaista pidempi voimassoloaika 15 kuukautta.

Jotta kaikki Yrityslippujamme käyttävät asiakkaat pääsevät varmasti hyödyntämään lippunsa, olemme jatkaneet 13.3.–10.6.2020 välillä umpeutuvien Yrityslippujen ja Herkkulippujen voimassaoloaikaa 10.9.2020 asti. Ja kaikkien tämän jälkeen erääntyvien lippujen voimassaoloaikaa on jatkettu 3 kuukaudella. Siirto on toteutettu automaattisesti, eikä tämä edellytä yhteydenottoa asiakaspalveluun.

 

tilaa lipputuotteita

HINNASTO

Yritysleffalippu

Avoimet Yritysleffaliput käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiin Finnkinon teattereissa voimassaoloaikanaan. Vaihda yritysleffalippu näytöslippuun joko teatterin kassalla tai verkkokaupassa.

Valikoimassa on perinteinen Yritysleffalippu ja Premium-yritysleffalippu. Premium-yritysleffalipulla pääsee ilman lisämaksua kaikkiin Premium-saleihimme: IMAX (Helsinki), ISENSE (Espoo, Helsinki, Tampere, Turku), Lounge (Espoo), LUXE (Helsinki, Oulu), Maxim (Helsinki) ja VIP (Espoo, Helsinki). Perinteisellä Yritysleffalipulla pääsee myös Premiumsaleihin, mutta silloin lipun käyttäjän pitää maksaa pieni lisämaksu lunastaessaan paikkalippua.

Oma tervehdysteksti lippuun

Yritysleffalippuun saat halutessasi painettua oman tervehdystekstin. Tekstikentän pituus on kolme riviä ja 40 merkkiä per rivi.

Kuoret sisältyy lipun hintaan

Saat pakattua liput pieniin lippukuoriin jotka toimitamme tilauksen yhteydessä veloituksetta. Erillisestä maksusta pakkaamme paketit valmiiksi toivomasi lippumäärän mukaan.

TILAA LIPPUTUOTTEITA

HINNASTO

Herkkulippu | Herkkuseteli

Leffaherkut täydentää elokuvaelämystä!

Herkkulipulla saat 0,5 l hanajuoman ja 1,8 l popcornit Finnkinon herkkumyymälästä.

B2B-herkkusetelillä voit ostaa Finnkinon herkkumyymälöistä ja baareista vapaavalinteisesti haluamiasi ruokia ja juomia, kuten makeisia, popcornia, tapaksia, viiniä ja kahvia. Saatavilla on 5 € ,10 € ja 15 € arvoisia herkkuseteleitä (alv. 0 %). B2B-herkkuseteleitä voitte käyttää myös drinkkilippuina tilaisuuksissanne. Tuotteet on voimassa 12 kk.

TILAA LIPPUTUOTTEITA

HINNASTO

Sähköiset liput

Ei enää postitusrumbaa! Liput nopeasti käyttöön! Missä ja milloin tahansa. Voit toimittaa tilaamasi Yritysleffaliput ja Herkkuliput kohderyhmillesi myös sähköisesti. Saat käyttöösi verkossa toimivan Yritysliput.fi-palvelun, jolla lähetät haluamallasi viestillä, kuvalla ja logolla täydennettyjä Yritysleffalippuja kätevästi ja nopeasti.

LUE LISÄÄ YRITYSLIPPU.FI PALVELUSTA

TILAA LIPPUTUOTTEITA

HINNASTO

 

Event Cinema - erilaisia elämyksiä valkokankaalla jo yli 10 vuotta

Event Cinemaksi kutsutaan pääasiassa niitä elokuvateattereissa esitettäviä sisältöjä jotka eivät ole elokuvia -tarjonta käsittää oopperan, baletin ja teatterin lisäksi mm. taidedokumentteja, konsertteja, musikaaleja, rock/pop-musiikkitaltiointeja tai vaikkapa e-urheilua.

Esitykset tuotetaan usein erityisesti elokuvateattereita varten, eikä niitä voi sellaisenaan nähdä muualla. Event Cinema -esitykset ovat suoria, satelliitin välityksellä tapahtuvia live-esityksiä tai tuoreita tallenteita. Erityisesti yrityksiä on kiinnostanut TED-seminaarit sekä Nordic Business Forum -tapahtuman luennot.

Meiltä voit tilata myös Event Cinema -esityksiin käyviä avoimia B2B Event -sarjalippuja. Sarjaliput myydään 4 lipun paketeissa, paperisena tai sähköisenä. Liput on voimassa 12 kk.

LUE LISÄÄ EVENT CINEMASTA

TILAA LIPPUTUOTTEITA

HINNASTO

Toimitusehdot

Yritysleffalippujen ja Herkkulippujen minimikertatilausmäärä on 30 kpl / tuote. Lippujen voimassaoloaika on 12 kuukautta tilauspäivämäärästä eteenpäin. Tilausten käsittely- ja toimitusaika on: 1-2 arkipäivää. Vastaanotettuja lippuja ei voi palauttaa.

Toimitus- ja käsittelykulu postitse 20,00 € + alv 24% / lähetys.
Toimitus lähetillä (pääkaupunkiseutu) 30,00 € + alv 24% / lähetys.

TILAA LIPPUTUOTTEITA

HINNASTO

Yritysmyyntitiimi palvelee

ma-to klo 9.00-16.00 numerossa 09-1311 9205

yritysmyynti@finnkino.fi

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT