Finnkino B2B - Yritysmyynti - Finnkino

YRITYSMYYNTI


Tervetuloa punaiselle matolle!

Olemme varanneet parhaat paikat yritysasiakkaillemme! Tarjoamme upeat puitteet 11 paikkakunnalla ympäri Suomen. Teatterimme sijaitsevat keskeisillä paikoilla aivan kaupunkien ytimessä. Pehmeät, nautinnolliset tuolit, auditoriomaiset tilat, premiumsalit ja upeat isot valkokankaat muodostavat luovan tilan, jossa tilaisuus kuin tilaisuus onnistuu varmasti. Miten voimme palvella sinua?

YRITYSLEFFALIPUT JA HERKKULIPUT JÄRJESTÄ KOKOUS TAI SEMINAARI OMAT ELOKUVANÄYTÖKSET HINNASTO

Yritysleffaliput

Paras tapa palkita henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita ovat yritys- ja premiumleffaliput. Premium-yritysleffalipulla pääsee ilman lisämaksua kaikkiin Premium-saleihimme. 

Voit tilata ja toimittaa Yritysleffaliput ja Herkkuliput kohderyhmillesi myös sähköisesti.

TILAA LEFFALIPPUJA

Kokoukset ja seminaarit

Järjestä yritystilaisuus yhdessä Premium-saleistamme tai järjestä yritystilaisuuskiertue teattereissamme ympäri Suomen. Käytössäsi on huippuluokan kokoustekniikka, maistuvat tarjoilut ja yksillöliset tapahtumapaikat kaupunkien ytimessä. Räätälöity tapahtuma tai valmis kokouspaketti – meillä on aina tilaa.

TUTUSTU TARJONTAAMME

Oma elokuvanäytös

Iloa, herkkyyttä, jännitystä, vauhtia. Millaisia tunteita sinä haluat asiakkaillesi tarjota? Valitse sopiva elokuva Finnkinon laajasta tarjonnasta ja kutsu sidosryhmäsi leffaan. Tilaa haluamasi tarjoilut valmiiksi, ja täydellinen leffaelämys on valmis!

 

Tutustu tarjontaamme

Yritysmyynnin esittelyvideo

F-Host esittelyvideo

Yritysmyyntitiimi palvelee:

Ma-pe klo 9-16 numerossa 09-1311 9205

[email protected]

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT

Kuule ensimmäisenä Finnkino B2B:n uutisista ja kampanjoista

Tilaa uutiskirje