Mainosvaihtoehdot - Finnkino

MAINOSVAIHTOEHDOT

 

HINNASTO     KAMPANJALASKURI

Valkokangasmainonta

Vaikuttavin tapa esittää liikkuvaa kuvaa! Tutkimusten mukaan elokuvamainonta parantaa mainostajan laatu- ja tyylimielikuvaa ja korostaa korkealuokkaisuutta. Kuluttaja, joka on nähnyt elokuvamainontaa, kokee muun mainonnan positiivisempana. Elokuvamainonnalla on myös voimakas vaikutus kuluttajan ostopreferenssiin.

Valkokangasmainonta on digitaalista ja aineistoksi käy esim. televisiospotti. Annamme kaikille 150.000 kontaktin kampanjoillemme 100% kontaktitakuun. 

Leffapeli

Leffapeliä pelataan kaikissa Finnkinon teattereissa ennen jokaista elokuvanäytöstä. Kirjautuneita käyttäjiä on yli miljoona (marraskuu 2023). Leffapeli on osallistava ja interaktiivinen mainosratkaisu, joka tarjoaa huikeat konversiot sekä huomioarvon. 10 minuutin peli jää helposti mieleen ja parantaa tuotteen tai brändin kiinnostavuutta. 

Leffapeli on aina räätälöity asiakkaan mukaan ja pelin tuotantokustannukset sisältyvät kampanjan hintaan. Leffapelijaksot varataan 4 viikoksi kerrallaan. 

Lue lisää leffapelistä

Digitaalinen aulamedia

Finnkinon teattereiden digitaalisilla pinnoilla tavoitat elokuvissakävijät tehokkaasti. Digitaalisia pintoja on sijoitettu teatterien aulatiloihin, julkisivuihin ja kauppakeskuksissa sijaitsevissa teattereissa myös käytäville. 

Digitaalisia pintoja löytyy yhteensä 206 kappaletta. Kampanjaan voi valita vain yhden teatterin tai hyödyntää koko valtakunnallisen verkostomme. Suosittelemme pysty- ja vaakaformaattien yhdistelmää kampanjoihin, sillä vilkkaammilta paikoilta löytyy pystyformaattia ja tiloissa joissa viivytään pidempään on käytössä vaakaformaatti. 

Promootiot

Promootioilla saadaan kohderyhmät kokeilemaan ja tutustumaan uusiin asioihin. Tällä tavoin tavoitat oikeat kohderyhmät, sekä trendikkäät mielipidejohtajat. Elokuviin tullaan viihtymään ja kokemaan joten parhaimmillaan promootio vahvistaa elokuvissakäynnin elämystä! 

Vuokraamme promootiopaikkoja ja tarvittaessa autamme toteutuksessa. Tarkemmat tiedot promootiopaikoista saat Mediamyynnistämme.

 

Tuotejakelu

Tuotejakelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vahvistaa valkokankaalla nähtyä mainosta, kun kuluttajalla on mainostettava tuote kädessään mainoksen aikana. Tutkimuksemme mukaan tuotejakelulla on tällöin todella vahva vaikutus kampanjan kokonaisvaikuttavuuteen! 

Tuotejakelu voidaan toteuttaa myös jakamalla tuote tai goodiebag elokuvasalin penkeille. Tällöin riittää kun mainostaja toimittaa tuotteet Finnkinon keskusvarastolle ja me hoidamme loput! Kysy meiltä lisää tuotejakelumahdollisuuksista.

Online ja mobiili

Sivuillamme vierailee kuukausittain n. 1,5 miljoonaa kävijää. Netti onkin oleellinen osa elokuvaelämystä, sillä noin 65% elokuvissakävijöistä asioi verkossa ennen elokuviin menoa - tutustuen elokuviin, tai varatessaan/ostaessaan lippuja näytöksiin. 

Perinteisten online-mainospaikkojen lisäksi voimme hyödyntää sivustoamme tai sovellusta osana kampanjaa esim. kilpailujen muodossa. Perinteisten onlinemainospaikkojen myynnistä vastaa Pop Media.

 Pop Median sivuille 

Muuta

Huomioarvotutkimus

Tarjoamme yhteistyössä Digitalistin kanssa kampanjamittausta, jolla selviää miten kampanja otettiin vastaan elokuvayleisön keskuudessa. Tutkimustulokset ovat kattavat kertoen huomioarvon, mainonnan ymmärtämisen, mainostajan tunnistamisen ja kuluttajan aktivoitumisen.

Kampanjatutkimuksen hinta on 800 euroa. Myös promootio osana valkokangaskampanjaa voidaan tutkia. Tällöin kokonaishinta on 950 euroa.

Vain luovuus rajana

Toteutamme mielellämme erilaisia kokonaisuuksia, joten ota yhteyttä Mediamyyntiin - suunnitellaan yhdessä vaikuttava kampanjakokonaisuus!

Ota yhteyttä