FINNKINO MEDIA - ELOKUVAMAINONTA

Mainosvaihtoehdot

Elokuvateatterissa ollaan hyvällä tuulella lomalla arjen rutiineista. Tutustu mahdollisuuksiin tavoittaa yleisö elokuvateatterissa. Tarjoamme vaihtoehtoja tavoittamiseen myös ennen leffaa ja re-targetointia elokuvien jälkeen.

Elokuvamedia on elämysmedia!

 

Mainosvaihtoehdot

Finnkino Media on Elämysmedia

Elokuvamedia on elämysmedia. Finnkino Media tarjoaa elokuvamainontaa Finnkinon ja Bio Rexin teattereissa. Tavoitamme noin 500.000 elokuvissakävijää kuukausittain, joka on noin 80% Suomen elokuvissakävijöistä.

Esitämme elokuvamainontaa 20 kaupungissa, joissa on 24 elokuvateatterikeskusta ja 134 valkokangasta. Lisäksi elokuvateattereista löytyvät siistit ja ilmastoidut promootiopaikat, 116 digitaalista aulanäyttöä ja rajattomasti mahdollisuuksia luoville erikoisratkaisuille.

Elokuvaelämys alkaa verkosta ja 60% elokuvissakävijöistä aloittaa elämyksensä nettisivuiltamme. Tarjoamme verkossa monipuolisia mainospaikkoja ja mahdollisuuden hyödyntää kävijädataa ohjelmallisessa ostamisessa.

Kohderyhmät ja Caset

Mainonta voidaan kohdentaa eri kohderyhmille tehokkaasti. Tutustu kohderyhmiin ja Caseihin tehdyistä paikallisista tai kansainvälisistä kampanjoista tässä:

 

Kohderyhmät    Caset

Elokuvamainontaa käytetään:

  1. Uutuuslanseerauksiin, koska leffasta tavoitat edelläkävijät
  2. Kun kohderyhmänä on kaupunkilaiset aktiiviset kuluttajat
  3. Pitkille mainoselokuville, koska elokuvissa brändin tarina katsotaan alusta loppuun!

Uudistunut kampanjalaskuri

Laske kampanjasi hinta uudistuneella kampanjalaskurilla. Voit kohdentaa kampanjasi alueellisesti tai elokuvien mukaan, jolloin varmistamme että tavoitat juuri oikean kohderyhmän. Laskurilla lasket valkokangasmainonnan lisäksi muidenkin mediatuiotteiden hinnat.

 

KampanjalaskuriIN

 

Gentlemen, you had my curiosity... but now you have my attention.

Calvin Candie, Django Unchained

Mediamyynnin yhteystiedot

Ota yhteyttä mediamyyntiin niin suunnitellaan yhdessä toimiva kampanja!

 

Yhteystiedot

Aineistojen tekniset ohjeet

Aineistojen tekniset toimitusohjeet, sekä myyntiehdot löytyvät tästä.

 

 

Tekniset JA MyyntiEhDot