Finnkino B2B - Oma elokuvanäytös - Finnkino

 

OMA ELOKUVANÄYTÖS

Oma elokuvanäytös on erittäin toimiva tapa saada toivomasi ihmiset saapumaan tilaisuuksiin. Kuka voisi vastustaa elokuvan taikaa?

Vuosittain yli 200 elokuvaa saa ensi-iltansa Finnkinon elokuvateattereissa, joista osasta on mahdollista saada oma ennakkonäytös jo ennen elokuvan ensi-iltaa. Suosituimpia elokuvia omissa näytöksissä on kotimaiset draamat, kulttiklassikkosarjat kuten Star Wars ja Bond. Näistä molemmista on tulossa vuosina 2019-2020 ensi-ilta. Kannattaa myös pyytää suosituksia erityisesti tilaisuutenne teemaan sopivista elokuvista.

Pyydä tarjous omasta näytöksestä alla olevalla lomakkeella.

ELOKUVASUOSITUKSIA

Omaan elokuvanäytökseen sisältyy


Ennen elokuvaa sinulla on mahdollisuus salissa omaan presentaatioon, max. 20 min. Käytössäsi on salin kokoustekniikka. Myös rajattu alue salin edustalla on käytössäsi. Etukäteen tilaamasi leffaherkut odottavat sinua salin ovella. Omiin näytöksiin voit tilata leffaherkkujen lisäksi Fazerin ruokatarjoiluja laadukkailla viineillä, kahvituksia, alkumaljat tai vaikkapa huurteiset oluet.

F-Host eli kokousemäntä- tai isäntä on toivottamassa teidät tervetulleeksi ja opastaa tilaisuutenne käyntiin.

Oma elokuvanäytös veloitetaan salin paikkamäärän mukaan.

 

Premiumkonsepti

 

Kun haluat elokuvaelämyksestäsi astetta ylellisemmän, valintasi on Finnkinon premium-sali. IMAX- ja ISENSE-saleissa nautit uniikista ja ylivertaisesta tekniikasta, LUXE-, Lounge- ja VIP-saleissa uppoudut muhkeisiin lepolinnoihin ja Helsingin Art House -teatteri Maximissa astut 100-vuoden takaiseen elokuvaglamourin maailmaan.

Tervetuloa nauttimaan!

Tilaa oma elokuvanäytös

Täytä tähän toiveesi ja teemme sinulle tarjouksen.

Arvioitu henkilömäärä

Parhaat leffaeväät

Yhteystietosi

Käsittelymaksu vahvistetuissa tilauksissa on 20,00 € / tilaus. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Ikärajat

Ikärajat

Mitä tarkoittavat elokuvien ikäraja- ja sisältömerkinnät?

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.

Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan. Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen, poikkeuksena Vauvakino-näytökset.

Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja.

Lapsille haitallista sisältöä ovat väkivaltainen, seksuaalinen ja ahdistusta aiheuttava sisältö tai muu näihin rinnastettava sisältö.

Finnkinon verkkopalvelussa näytetään elokuvien tiedoissa enintään kaksi tärkeintä sisältömerkintää. Luokittelun tarkat perusteet ja lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.ikarajat.fi.