OMA ELOKUVANÄYTÖS

Me tiedämme kokemuksesta, että oma elokuvanäytös houkuttelee haluamasi ihmiset taatusti paikalle. Kerro meille toiveesi elokuvasta tai kysy suositusta.

Vuosittain yli 200 elokuvaa saa ensi-iltansa Finnkinon elokuvateattereissa, joista valtaosa on mahdollisuus nähdä ennakkoon jo ennen elokuvan ensi-iltaa. Jokaiselle taatusti löytyy juuri se oikea elokuva.

Pyydä tarjous omasta näytöksestä alla olevalla lomakkeella.

Näitä leffoja suosittelemme nyt

Hinnasto

Tilaa uutiskirjeemme

Omaan elokuvanäytökseen sisältyy


Ennen elokuvaa sinulla on mahdollisuus salissa omaan presentaatioon, max. 20 min. Käytössäsi on salin kokoustekniikka. Myös rajattu alue salin edustalla on käytössäsi. Etukäteen tilaamasi leffaherkut odottavat sinua salin ovella.

F-Host eli kokousemäntä- tai isäntä on toivottamassa teidät tervetulleeksi ja opastaa tilaisuutenne käyntiin.

Muut palvelumme ovat käytössäsi erillisen sopimuksen mukaan.

Oma elokuvanäytös veloitetaan salin paikkamäärän mukaan.

 

Premiumkonsepti

 

Kun haluat elokuvaelämyksestäsi astetta ylellisemmän, valintasi on Finnkinon premium-sali. IMAX- ja ISENSE-saleissa nautit ylivertaisesta tekniikasta, LUXE-, Lounge- ja VIP-saleissa kallistat istuimen juuri itsellesi sopivaan asentoon, ja Helsingin Art House -teatteri Maximissa tunnet astuvasi takaisin menneen maailman loistoon. Leffaherkut tilaat halutessasi jo ennakkoon lipunoston yhteydessä tai osta lasillinen kuplivaa ja ota se mukaasi saliin täydentämään elokuvaelämystä. Helsingin Itiksen saleissa voit maistella ikisuosikki popcornin lisäksi Oscar’s Barin antimia ja Maximissa Fazer Cafen valmistamia tapas-annoksia. Tervetuloa nauttimaan!

Tilaa oma elokuvanäytös

Täytä tähän toiveesi ja teemme sinulle tarjouksen.

Arvioitu henkilömäärä

Parhaat leffaeväät

S-koon popcorn ja 0,5 l pullojuoma á 4,50 €
Fazerin Suosikki-pussi 180g á 3,00 €
Nutisal pähkinäpussi 60g á 2,50 €

Yhteystietosi

Käsittelymaksu vahvistetuissa tilauksissa on 20,00 € / tilaus. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Ikärajat

Ikärajat

Mitä tarkoittavat elokuvien ikäraja- ja sisältömerkinnät?

Ikärajat ovat seuraavat: S eli sallittu kaiken ikäisille, K7, K12, K16 ja K18.

Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan. Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen, poikkeuksena Vauvakino-näytökset.

Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja.

Lapsille haitallista sisältöä ovat väkivaltainen, seksuaalinen ja ahdistusta aiheuttava sisältö tai muu näihin rinnastettava sisältö.

Finnkinon verkkopalvelussa näytetään elokuvien tiedoissa enintään kaksi tärkeintä sisältömerkintää. Luokittelun tarkat perusteet ja lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www.ikarajat.fi.