KOULULAISNÄYTÖS

Koululaisnäytökset

Omat näytökset oppilasryhmille on mahdollisia järjestää arkisin klo 8.00 - 17.30 välisenä aikana. Koululaisnäytöksiä järjestetään päiväkodeille, peruskouluille, ammattikouluille ja lukioille. Finnkino suosittelee, että ryhmissä joissa on paljon alaikäisiä ja vain muutama täysi-ikäinen valvoja, kaikki näytökseen osallistujat ovat täyttäneet elokuvan ikärajan verran vuosia.

Näitä elokuvia suosittelemme

Veloitamme koululaisnäytöksen toteutuneen osallistujamäärän mukaan siten, että minimimäärä on 30 oppilasta. Tennispalatsin Scape-salissa minimimäärä on 100 oppilasta. Kaikki opettajat ja avustajat pääsevät mukaan veloituksetta. Hinnat: á 6,50 € + alv 10 % (2D- tai 3D-elokuva) / á 8,50 € + alv 10 % (Tennispalatsi Scape-sali)

Maksutavat: laskutus tai käteismaksu teatterilla.

Tilaa koululaisnäytös

Media-avain

 

Media-avain

 Media-avain antaa kasvattajalle ennakkotietoa elokuvista ja eväitä elämysten purkamiseen. Asiantuntijaraati esikatselee ja arvioi teatterilevitykseen tulevat elokuvat kasvatuksen näkökulmasta. Arvioteksteissä tarkastellaan muun muassa elokuvan arvomaailmaa, roolimalleja ja vaikkapa vauhdikkuutta.


Media-avaimen avulla voit etsiä sopivia elokuvia esimerkiksi lapsen iän, ajankohtaisen teeman tai lajityypin perusteella.

Tutustu Media-avaimeen

KoulukinoKoulukino

Koulukino on valtakunnallinen elokuvakasvatusyhdistys, joka kannustaa kouluja elokuvan pariin ja tarjoaa opettajille elokuvakasvatuksen välineitä. Tavoitteena on tuoda koululaiset elokuvateatterielämyksen äärelle ja opettajat käsittelemään nähtyä jälkikäteen yhdessä oppilaiden kanssa. Koulukino tuottaa opettajien elokuvakasvatustyön tueksi maksuttomia oppimateriaaleja elokuvateatterilevityksessä olevista elokuvista. Materiaalit ovat laajoja ja monipuolisia elokuvien ja elokuvakasvatuksen tietopaketteja, jotka kannustavat käyttämään elokuvaa opetuksessa eri oppiaineiden yhteydessä.

Tutustu Koulukinoon