Palkitse leffalla

 

Elämykset ja kokemukset lisäävät ihmisen onnellisuutta materiaa enemmän - anna lahjaksi tai palkinnoksi elokuvaelämys.  Yritysleffaliput ovat oiva ja edullinen tapa palkita henkilöstöä, muistaa asiakkaita tai sidosryhmiä. Lahjan saaja päättää käyttöajankohdan ja voi valita mieleisensä elokuvan.

Täydennä elokuvaelämystä tarjoamalla yritysleffalippujen lisäksi virvoitusjuomat ja popcornit suosituilla herkkulipuillamme.

 

Tilaa yritysleffalippuja

Yritysleffaliput | Herkkuliput
| Herkkusetelit

Yritysleffaliput käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiin Finnkinon teattereissa voimassaoloaikanaan. Vaihda yritysleffalippu näytöslippuun joko teatterin kassalla tai käytä se verkkokaupassa. Premium-saleissa lisämaksu tai Premium-yritysleffalippu.

UUTTA! Premium-yritysleffalipulla pääsee ilman lisämaksua kaikkiin premium-saleihimme: ISENSE-salit (Helsinki, Espoo, Turku, Tampere), Maxim (Helsinki), Lounge ja VIP (Espoo) sekä IMAX® (avautuu vuoden lopussa Helsingin Itäkeskukseen).

Oma tervehdysteksti lippuun

Yritysleffalippuun saat halutessasi oman tervehdystekstin. Tekstin pituus on max. kolme riviä ja enintään 40 merkkiä / rivi.

Leffaherkut täydentämään elokuvaelämystä

Leffaherkut täydentämään elokuvaelämystä: Herkkulipulla saat 0,5 l hanajuoman ja S-koon popcornit Finnkinon herkkumyymälästä. Nauti leffaherkuista!

B2B-herkkusetelillä voit ostaa Finnkino-herkkumyymälöiden ja Oscar’s Barien valikoimista haluamiasi ruokia ja juomia, kuten tapaksia, viiniä ja tietenkin kahvia. Saatavilla on 5 ,10 ja 15 euron arvoisia seteleitä. (alv. 0 %)

Tilausmäärät ja voimassaoloaika

Yritysleffalippujen ja herkkulippujen/seteleiden minimikertatilausmäärä on 30 kpl / tuote.
Voimassaoloaika on 12 kuukautta tilauspäivämäärästä.

Toimitusaika ja -kulut

Tilausten käsittely- ja toimitusaika on: 1-2 arkipäivää.

Toimitus- ja käsittelykulu postitse 20,00 € + alv 24% / lähetys.
Toimitus lähetillä (pääkaupunkiseudulle) 30,00 € + alv 24% / lähetys.

Hinnasto

Sähköiset liput

Ei enää postitusrumbaa! Liput nopeasti käyttöön! Missä ja milloin tahansa.

Voit toimittaa tilaamasi yritysleffaliput ja herkkuliput kohderyhmillesi myös sähköisesti.
Saat käyttöösi verkossa toimivan Yritysliput.fi- palvelun, jolla lähetät haluamallasi viestillä ja kuvalla varustettuja yritysleffalippuja kätevästi ja nopeasti - missä ja milloin tahansa.

 

Lue lisää Yritysliput.fi-palvelusta

B2B Event -sarjaliput

Event Cinema näytökset ovat elokuvateatteria varten tuotettuja esityksiä. Event Cinema tarjoaa mm. oopperaa, näytelmäteatteria, balettia, musikaaleja, konsertteja, urheilua, taidenäyttelyitä ja paljon muuta. Erityisesti yrityksiä on kiinnostanut TED-seminaarit sekä Nordic Business Forum -tapahtuman luennot.

 

Lue lisää