Yritystilaisuudet - Finnkino

YRITYSTILAISUUDET

Kokoukset ja seminaarit


Teatterimme tarjoavat oivat puitteet kokouspäivien tai seminaarien viettoon.  Saleistamme löytyy valmiiksi tarvittava kokoustekniikka ja presentaatiota on helppo seurata isolta valkokankaalta mukavilta penkeiltä käsin. Premium-saleistamme löytyy jokaiselta paikalta pienet sivupöydät joille laskea omat muistiinpanovälineet.

Kauttamme saa myös tarjoilut tarpeiden mukaan. Kokouksen voi aloittaa aamupalalla ja myöhemmät tilaisuudet lounaan tai kahvitorin merkeissä. 

Lisäksi tilaisuudessa paikan päällä toimii apunanne F-host, joka opastaa tilaisuutenne alkuun. 

 

Laske hinta-arvio kokoukselle

Yritysnäytös


Järjestä työntekijöille, asiakkaille tai muulle sidosryhmälle oma elokuvanäytös! Elokuvan voi valita laajasta valikoimastamme ja osa elokuvista on myös mahdollista nähdä ennakkoon ennen ensi-iltaa. Ennakkotarjonnassa olevista elokuvista saat tietoa uutiskirjeissämme, sosiaalisen median kanavissamme tai kysymällä yritysmyynnistämme. 

Elokuvanäytöksen yhteydessä on mahdollisuus oman lyhyen presentaation pitämiseen (max. 20 min). Elokuvanäytöksen voi yhdistää myös osaksi kokouspäivää tai muuta yritystilaisuutta.

Täydennä elokuvaelämys leffaherkuilla ja tilaa ne tapahtumaasi etukäteen. 

 

Laske hinta-arvio yritysnäytökselle

Muut yritystapahtumat


Teatterimme tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen. Perinteisten kokousten ja seminaarien lisäksi meillä voi järjestää myös täysin räätälöityjä tapahtumia kuten cocktail-tilaisuuden tai muun illanvieton.

Salien lisäksi teattereista löytyy eri kokoisia lämpiöitä, drinkkibaareja sekä muita teatterikohtaisia tiloja. Kerro meille millaista tilaa etsit tai millaista tapahtumaa olisit järjestämässä ja autamme toteuttamaan teille sopivan kokonaisuuden! Voit myös tutustua tarkemmin teatterien tarjontaan alla. 

 

PYYDÄ TARJOUS YRITYSTAPAHTUMASTA

 

 

Catering


Teattereissamme järjestettäviin yritystilaisuuksiin on saatavilla tarjoilut tarpeiden mukaan. Yhteistyökumppanimme Compass Groupin kautta tapahtumiin saadaan laajempia menukokonaisuuksia, jotka vaihtelevat kausittain ja omasta valikoimastamme löytyy monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja pienempään nälkään. Yritystilaisuuksiin on saatavilla myös alkoholitarjoilua, mikäli tapahtuma on vain täysi-ikäisille.

 

tutustu tarjontaan

Kysy lisää yritystilaisuuksista

Tiimimme vastaa mielellään kysymyksiin ja ideoi tilaisuutta kanssanne!

Ota yhteyttä: [email protected]